четвъртък, 16 януари 2014 г.

Занимания за деца и възрастни в гр. Казанлък.



Поради проявен интерес към валдорфската педагогика и работата на нашето Сдружение, от група родители от гр. Казанлък, "Сдружение за валдорфска детска градина и училище-Стара Загора", започва да провежда веднъж месечно занимания за деца и възрастни в гр. Казанлък.

На заниманията, родителите ще могат да се научат да правят играчки за децата си / плетени, шити или от вълна/, а децата ще могат да работят с естествени материали. Ще моделираме с восък, ще тъчем с вълна, ще правим филц или ще рисуваме мокро в мокро и ще разказваме приказки с декори от коприна и кукли от вълна или дърво.

Заниманията са безплатни, като всеки родител има ангажимент да си набави необходимите материали /вълна, прежда, куки за плетене, игли за филц.../, които ще са необходими.

За първото занимание ще бъде осигурено всичко необходимо, за да правим малки кукли от вълна, а децата да моделират с восък.

Нашата първа среща в гр.Казанлък, ще се проведе на 01.02.2014 год. от 11.00 часа, в дома на една от активно интересуващите се майки.

Телефон за записване: 0898678160.