понеделник, 1 май 2017 г.

Обръщение

Скъпи приятели,

Нашата инициатива за създаване на валдорфско училище в Стара Загора продължава!
Може би, някои от вас все още не знаят, че това, именно, е целта на нашето сдружение.
Конкретните стъпки, които ни предстоят, са свързани със вземането на лиценз за училище.

Ние осъзнаваме несъответствието на традиционната образователна система с нуждата от възпитание за нашите деца. И, бихме искали да обединим усилията си с повече хора в създаването на училище, в което да се почитат индивидуалните заложби и нужди на учениците; в което да се разгърне богатството на изкуствата и тяхното благотворно влияние в преподването на текущите предмети от учебния план.

Имаме нужда от доброволна и професионална подкрепа – както от учители, така и от инициативни хора във всяко професионално направление или занаят.
Ако сте осъзнали необходимостта от промяна в сферата на образованието и ако искате да използвате Вашата професионална компетентност в тази връзка, молим свържете се с нас!
Във връзка с подготовката на документите за легализация на бъдещото училище, както и за формиране на екипа от учители и помощник-учители, ако сте валдорфски възпитател или бихте искали да станете такъв; или ако сте работили в областта на образованието, молим свържете се с нас!
Ако сте адвокат, архитект, счетоводител, маркетингов специалист или имате рекламна къща, дърводелец, строител, занаятчия – молим, свържете се с нас!

Телефон за контакти: 0889699058, 0883346117
Имейл: new_waldorf_sz@yahoo.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар